Heti játékra szeretném invitálni a lelkes scrappelőket. Minden hétfőn lesz egy feladat, aminek megoldására 7 nap áll rendelkezésre, vasárnap délután 6 óra a  határidő. Mivel továbbra sem vállalkozom arra, hogy a szebbnél szebb oldalakból én válasszak , a szokásos módon, random szavazással döntjük el vasárnap a heti győztest, aki  egy 5 $-os (azóta már 10$) ajándékutalványt nyer az általam ismert digisrcrap boltok egyikéből.  (Ötleteket elfogadok:)

utalvany

Az eheti kihíváshoz egy képet mutatok. A kép biztos sokaknak ismerős,  Gaudí fantasztikus Casa Battlójának tetején készült. A téma nem véletlen, ugyanis holnap elutazunk egy hétre Barcelonába:)

Bármi megfelel a kihívásnak, amit ez a kép inspirál. A képre klikkelve akár letöltheted ezt a fotót, vagy felhasználhatod a színeit. Egy korábbi cikkben bemutattam, hogyan lehet összeállítani egy színkészletet magunknak.  Lehet olyan oldal, amin csak háztetők vannak. A forma  is inspiráló lehet, illetve a mozaik struktúrája.  Gaudí egyedülálló stílust teremtett, de műveiben a  szecesszió sajátosságai jelentek meg, így akár a  szecessziós fotókereteket is használhatod.

Eszedbe juthat persze olyan is az oldalról, ami nekem nem, így pláne kíváncsian várom az alkotásokat.  Ha nagyon elvont a kapcsolat, akkor nem árt, ha röviden indoklod.:)   A képeket a Galéria Heti kihívások mappájába helyezd el, és a keresőszavakhoz kérlek írd, hogy heti_1 . Köszönöm, ha játszol velünk.

barcelona_kicsi