Van, aki mesterien halmozza a digitális emlékeket, míg másoknak (mint én) ez igazi kihívást jelent. Az elmúlt héten az utóbbiaknak bizony ki kellett lépniük a komfortzónájukból:)

Köszönöm, hogy játszottatok, aki az 5 $-os TheLilypad utalványt nyerte:

Erre a hétre Gólya talált ki feladatot. Ha először játszol, feltétlen olvasd el a szabályokat.

„Szégyen” vagy sem, én még csak most fedeztem fel az Adobe Firefly béta verzióját, ami hosszú órákat tud „elrabolni” az ember életéből J

Persze, Krisssz már májusban írt róla cikket, sajnos nekem akkor teljesen elkerülte a figyelmemet.

A cikkhez képest annyi változás van, hogy már nem kell jelentkezést kérni, nyilvános, csupán FB profillal, vagy Google fiókkal vagy e-mail címmel be lehet jelentkezni, és már mehet is a játék.

Ezzel a mesterséges intelligenciát használó programmal játszadozva szuper címfeliratokat lehet készíteni. Borítóra is nagyon jól el tudom képzelni, mert a díszes felirat már önmagában is elegendő lehet. Íme, néhány példa, amiket én készítettem, alul látható a címsorban, hogy milyen hívószavakat írtam be a kívánt eredmény eléréséhez.

Ez is lesz a heti feladat: készítsetek hangsúlyos, mutatós címet az oldalatokra. Természetesen nem kötelező a Firefly használata, de ha eddig nem tettétek, próbáljátok ki!

Jó játékot kívánok! (és vigyázzatok, nehogy ott ragadjatok a képernyő előtt J )

Íme a dupla oldalam a tengeri pecázásról, amit a kisfiam nagyon élvezett!