Ma, amikor egy telefonnal is készíthetünk felvételeket, rengeteg fotó készül. Család, barátok, utazások, ünnepek. Ezek a képek segítenek emlékezni a szép pillanatokra, és olyan élményeket őriznek meg, amelyeket egyébként talán elfelejtenénk. Ha ezekből CEWE FOTÓKÖNYV készül, hozzáírhatjuk a történeteket, vagy grafikai elemekkel erősíthetjük meg azokat az érzéseket, amiket számunkra jelentenek ezek az emlékek.

A Cewe-Bingó játék segít abban, hogy ne feledkezz meg erről, készíts oldalakat, oszd meg a többiekkel, inspirálódj, tanulj különböző technikákat, amikkel még különlegesebbé teheted fotókönyvedet.
A Bingó részt a blog főoldalának alján találod, ha az ott lévő cikkben a CEWE-Bingó kategóriára kattintasz, az összes idetartozó bejegyzés megjelenik, így tudsz korábbi írásokat is megtalálni.

Minden hónap első napján jelenik meg a Bingó szelvény, melyen 24 feladatot találsz.

Különböző alakzatokban lehet  elvégezni a feladatokat, hisz úgy lesz érvényes a játék. Például:

Középere, ha a mintához arra is szükség van, bármilyen más – a táblán szereplő – feladat közül lehet választani. Lehet 5, 9 és 24 feladatot teljesíteni. Ha olyan feladatokat választanál, amivel nem jön ki egy minta, akkor készíts el még 1-2-t. Például ez 12, de mivel olyan nincs, csak a 9-es Bingóba illik, de legalább szabályos:)

Ez viszont nem elfogadható, hiába pont kilenc a teljesített feladvány.

Négy kiemelt feladat található a négy sarokban, erről részletesebb leírás a hétfői napokon jelenik meg. Ezeket „régi motorosok” találják ki, akik egy inspirációs oldalt is készítenek, és szívesen segítenek a kezdőknek. Sokan grafikus programokat használnak (pl. Photoshop, Affinity Photo, Gimp), de a CEWE Fotóvilág is tökéletesen megfelel ezeknek az oldalaknak az elkészítésére. Mivel onnan nem tudsz jpg-t menteni, egy monitorfotóval tudod ezt megoldani.

A Bingó szelvények kitöltésének határideje következő hónap 6-a, és 7-én sorsolok. Az oldalakat a galériába kell feltölteni, az adott hónaphoz. Ezt a galéria bal oldalán tudod kiválasztani.

És, ha már játék, persze nyerni is lehet.

Nyeremények. A heti játékoknál minden héten kisorsolunk egy-egy 5 $ kupont az Oscraps boltjába. Tehát ez négy feladat, négy sorsolás. Ha egy hónapban öt hétfő van, az ötödik a Jolly Joker, amikor bármelyik feladatot lecserélheted tetszésed szerint. A hóvégi sorsolás független a hetitől, vagyis az is nyerhet hónap végén, aki a hetiben szerencsés volt. A havi nyeremény: mind a három kategóriában a résztvevők kedvezménykupont kapnak, illetve kategóriánként egy-egy scrap utalványt is kisorsolunk az alábbiak szerint. (A scrap utalvány tetszés szerinti boltba szólhat, csak olyan legyen, ahol van Gift Certificate, azaz ajándékutalvány.)

5-ös Bingó: minden résztvevő részére egy 20%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 10 $-os scraputalványt.

9-es Bingó: minden résztvevő részére egy 30%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 15 $-os scraputalványt.

24-es Bingó: minden résztvevő részére egy 40%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 20 $-os scraputalványt.

Bármilyen kérdésed van, tedd fel itt hozzászólásként vagy a fórumban. Csatlakozhatsz zárt csoportunkhoz is, ahol további érdekességek várnak.