Nem mondok újat azzal, hogy gyorsan megy az idő. Van mikor észre sem vesszük, de valahogy ez a szeptemberi naptársablon mindig rádöbbent, hogy már megint egy év?? És igen, már kezdhetjük szerkeszteni a naptárakat, hisz nem csak magunknak készíthetünk, hanem a karácsonyi ajándékozás gondját is le veheti a vállunkról, ha néhány családtag, barát ilyen fotós naptárt kap. A CEWE NAPTÁR szerkesztőjében rengeteg sablon található, de van, akinek ez nem elég. Ha scrapbookozik az illető, akkor majdnem biztos, hogy nem folyamodik az egyszerű megoldáshoz, kell bele némi csavar és kreativitás. Ehhez nyújtanak segítséget a 2015-ös sablonok.

Négy betűtípus – ezek benne is vannak a csomagban, ha szükség lenne rájuk – álló és fekvő kivitel, illetve havi betekintő, valamint egy A4-esre szerkesztett psd sablon, hogy gyorsabban menjen a munka.

Idén nem csinálok új videót, a tavalyi cikkben van kettő is, egyrészt, hogy hogyan lehet eltüntetni a beépített sablont a programból, másrészt, hogy a psd sablonnál hogyan lehet lecserélni másik típusra a naptárt.

Ez csak egy alap, amit tovább variálhatunk kedvünkre. Itt például leradíroztam a hónap feliratot, és különböző variációkat készítettem.

Cewe naptár

Ugyanígy próbálkozhatunk a névnapos naptárakkal is. Ha sötét háttérre tesszük, vagy színezzük a Layer Styles → Color Overlay-jel, vagy Ctrl+I-vel inverteljük, s ha szükséges, ezt a réteget még másolhatjuk is, hogy jobban látható legyen.

Naptár 2015

Már az is hagyomány, hogy ilyenkor mindig játékot hirdetünk. Tölts fel egy naptároldalt október 31-ig a galériába, és nyerj egy 5000 Ft értékű CEWE utalványt.

A készletet letöltheted a képre kattintva, vagy a galériából.

Cewe naptár 2015.

Jó munkát:)