Ha szeptember, akkor naptár sablon. Így van ez évek óta, hisz nem árt időben nekiállni a karácsonyi ajándékoknak. Elég rémesen hangzik, hogy még alig múlt el a nyár, és máris a karácsonyra gondolunk, de ilyenkor érdemes nekiállni, mert jó kis akciók szoktak lenni, meg egyébként is legalább ez elkészülhet időben. A Cewe szerkesztő programjában is rengeteg sablon található, de van, akinek persze semmi sem elég:)  A tavalyi cikkhez készítettem egy videót arról, hogy lehet eltüntetni a gyári sablont, ha magunk készítjük el. Hogy ne kelljen keresgélni, ide is berakom:

Idén készítettem hozzá egy pontosan méretezett A4-es havi sablon csomagot, így biztosan pontos lesz, nem kell vele bajlódni.

cewe sablonAhogy a képen is lehet látni, minden elem külön rétegen van. A kész méret pontosan A4-es lesz, ez körben 5-5 mm-rel nagyobb a nyomdai vágás miatt. Körben a szélső vonalzó ezt az 5-5 mm-t jelöli. Oda semmiképp ne kerüljön fontos dolog, de háttér legyen feltétlen. Beljebb a szélső vonalzótól 1 cm-re is van jelölés, ez egyrészt arra jó, hogy ne rakjunk semmit nagyon a szélére, másrészt fent a spirálozás miatt különösen figyelni kell, így most azt is látjuk. Ráraktam egy fotó sablont is kerettel, árnyékkal, természetesen ezt ki lehet dobni, ha más az elképzelés. A sablonok csak az egyik betűtípussal vannak, abból is a vonalas változattal, de nagyon egyszerű lecserélni. Ezt egy rövid videóban mutatom meg.

És, ahogy már szintén megszokott, most is játék kapcsolódik a naptárhoz. Készíts egy oldalt, töltsd fel az erre nyitott galériába október 30-ig, és a nyeremény egy 5000 Ft-os bármire –természetesen Cewe termékekre:) – felhasználható kupon , amit január 1. és március 31. között lehet felhasználni.

Remélem, rengeteg naptár készül, amihez jó munkát kívánok!

Letölthető a képre kattintva, vagy a galériából.

Cewe naptár 2014.