Itt a június, a nyár első hónapja, amely tele van napsütéssel, meleg napokkal és izgalmas lehetőségekkel. Júniusban ünnepeljük az év leghosszabb napját, a nyári napfordulót, valamint az iskolai év végét és a nyári szünet kezdetét. Ebben a hónapban biztosan találsz inspirációt a a játék kihívásaihoz. Legyen szó családi kirándulásról, baráti összejövetelekről vagy nyári kalandokról, most minden pillanatot érdemes megörökíteni. Indulhat a kreatív alkotás, várom az oldalakat!

A májusi szelvényeket június 7-én sorsolom, addig töltsd fel a galériába.

A júniusi feladatok. Ha először játszol, feltétlen olvasd el a szabályokat.

A júniusi Bingót nagyobb méretben innen töltheted le.

A letöltött kártyán a kis négyzetek mérete: 227 px x 227 px. Ha jobban szeretsz sablont használni, töltsd le innen.

A négy sarokban a heti kiemelt feladatok vannak, amiről részletes infó az egymást követő hétfői napokon lesz, az első június 3-án.

A galéria készen áll az oldalak fogadására.

Nyeremények: A heti feladatokért egy-egy 5 $ értékű kupont sorsolunk az Oscraps boltjába. Ezzel szeretnénk ösztönözni, hogy ne várd meg a hónap végét:) A hó végi sorsolás független a hetitől, vagyis az is nyerhet hónap végén, aki a hetiben szerencsés volt. A havi nyeremény: mind a három kategóriában a résztvevők kedvezménykupont kapnak, illetve kategóriánként egy-egy scrap utalványt is kisorsolunk az alábbiak szerint.

5-ös Bingó: minden résztvevő részére egy 20%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 10 $-os scraputalványt.

9-es Bingó: minden résztvevő részére egy 30%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 15 $-os scraputalványt.

24-es Bingó: minden résztvevő részére egy 40%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 20 $-os scraputalványt.

Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran. Akár itt, akár a fórumon. Csatlakozz hozzánk zárt csoportunkba, ott is választ kaphatsz.