Az új év kezdete mindig jó alkalom arra, hogy terveket készítsünk, fogadalmakat tegyünk. Kevesebbet eszünk, többet sportolunk, elolvasunk valamennyi könyvet, több időt szánunk magunkra stb. Ezek is mind-mind jó célok, persze mit is javasolhatnék én:) Fotózz többet, tudatosan őrizd meg az emlékeket, és készíts CEWE FOTÓKÖNYVET:) A CEWE_Bingó segít abban, hogy erről ne feledkezz meg, hisz a feladatok hétről hétre játékra és kreativitásra sarkallnak. Folyamatosan készülhetnek az oldalak, így biztosak lehetünk abban, hogy mindent dokumentáltunk, amire emlékezni szeretnénk. Ehhez kívánok jó egészséget és rengeteg csodás programot.

És akkor a januári feladatok. Ha először játszol, feltétlen olvasd el a szabályokat.

Január 7-én fogok sorsolni, addig töltsétek fel a decemberi szelvényeket.

A decemberi Bingót nagyobb méretben innen töltheted le.

A letöltött kártyán a kis négyzetek mérete 227 px x 227 px. Ha jobban szeretsz sablont használni, töltsd le innen.

A négy sarokban a heti kiemelt feladatok vannak, amiről részletes infó az egymást követő hétfői napokon lesz, az első január 3-án.

A galéria már készen áll az oldalak fogadására.

Nyeremények: A heti feladatokért egy-egy 5 $ értékű kupont sorsolunk az Oscraps boltjába. Ezzel szeretnénk ösztönözni, hogy ne várd meg a hónap végét:) A hó végi sorsolás független a hetitől, vagyis az is nyerhet hónap végén, aki a hetiben szerencsés volt. A havi nyeremény: mind a három kategóriában a résztvevők kedvezménykupont kapnak, illetve kategóriánként egy-egy scrap utalványt is kisorsolunk az alábbiak szerint. (A scrap utalvány tetszés szerinti boltba szólhat, csak olyan legyen, ahol van Gift Certificate, azaz ajándékutalvány.)

5-ös Bingó: minden résztvevő részére egy 20%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 10 $-os scraputalványt.

9-es Bingó: minden résztvevő részére egy 30%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 15 $-os scraputalványt.

24-es Bingó: minden résztvevő részére egy 40%-os kedvezménykupon bármilyen CEWE termékre, és kisorsolunk egy 20 $-os scraputalványt.

Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran. Akár itt, akár a fórumon. Csatlakozz hozzánk zárt csoportunkba, ott is választ kaphatsz kérdéseidre.