Azt hittem, ma el sem készülök a cikkel:) Ugyanis kijött a Photoshop CS6 bétája, amit már le is töltöttem, de hatalmas akaraterővel kibírtam, hogy ne telepítsem, míg kész nem vagyok:) Viszont így már megvan, hogy jövő héten miről fogok írni:)

Egyszer rég volt már egy cikk a digitális varrásról. Aztán a videóscrap-en beszélgettünk a varráshoz tartozó lyuk problematikájáról:) És nekiálltam kikísérletezni, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Mivel most sokan épp a Miracle blogtrain-re készülnek, talán ahhoz is jól jön ez a videó. Sajnos nem vettem észre, hogy a paletták lemaradtak, de szerintem így is jól érthető. Ha valakinek gondot okoz a path keretezése, az feltétlen nézze meg a fenti videót, ott tökéletesen látszik minden.

A lényeg, hogy lyuk is van az öltésekhez külön rétegen. Ez azért érdekes, mert lyukkal együtt simán lehet ecsetet készíteni, de akkor ha történetesen nem fekete varrást akarunk, akkor a lyuk színe is olyan lesz, mint az öltés.

Mivel biztosra akartam menni, több varráson is kipróbáltam, és hogy kárba ne vesszen a próba eredménye, összecsomagoltam. Ha tetszik, a képre kattintva, vagy a galériából letölthető.

Cewe Varrások

És akkor a videó: