Annyi lecke volt már, ami arra alapoz, hogy van egy bizonyos Photoshop alapismeret, viszont van, aki csak most kezdene megbarátkozni a programmal.

Ezért új sorozat indul, teljesen az alapoktól.  Onnan, hogy megnyitjuk a programot. Én angol nyelvű PS-en fogom magyarázni, szövegben igyekszem, mint eddig is, odaírni a magyar megfelelőjét, videóban ez nehezebben megvalósítható, mert nem mindent tudok fejből, puskázni meg nincs idő közben, de a képi anyagból szerintem egész jól be lehet azonosítani. Ha valami nincs, vagy másképp van, annak az lehet az oka, hogy régebbi verziót használsz. Ha bármi kérdés van, tedd fel a fórumban, megbeszéljük.

Szóval kezdjük a legelején:) Ez a rész mindenképpen jobb videóban, így ott mutatom meg. Lehet közben jegyzetelni, vagy újrajátszani, ha valami nem világos. Ha valamivel kapcsolatban már született cikk, azt majd linkelem, így könnyebb lesz felzárkózni a kezdőknek is. Ha bármi ötlet, kérdés van, csak szóljatok, hátha nekem nem jut eszembe:)

Első „óra” a kezelőfelület, ezt látod, amikor elkezded a munkát. Illetve nem is biztos, hogy pont ezt:) Talán ez egy kicsit titokzatosra sikerült, de a videóból mindenre fény derül.

És akkor a videó.

Nagy segítség lenne, ha a totál kezdők visszajeleznének. Nem mondom-e gyorsan, vagy össze-vissza, vagy érthetetlenül stb. Szóval, hogy min változtassak. A haladónál talán könnyebb, mert félszavakból is értjük egymást, viszont kezdőknél nagyon fontos, hogy minden érthető, és átlátható legyen.