A visszajelzésekből látom, hogy van érdeklődés erre a programra is, ezért indul a sorozat a témában.

Ha még nem döntötted el, hogy szeretnél-e ilyet, akkor érdemes letölteni az ingyenes compact változatot, ami ugyan sokkal kevesebbet tud, de arra elég, hogy kipróbáld.

Ha a vásárlás mellett döntesz, akkor az alábbi lehet segítségedre.. Azért írok erről is, mert van, akit azt riaszt el, hogy angol nyelvű oldal, és fél, hogy valamit elront.

Az oldal megnyitása után a jobb oldalsávban katt a Buy download gombra. A következő oldalon a Download Protection Service mellett klikkelj a Remove-ra. Máris megspóroltál 5 Ł-ot. Persze nem muszáj ezt tenned, elmondom, mire jó, és eldöntheted.  2 éven belül max 6 alkalommal újra le tudod tölteni a programot, ha géped ellopása, vírusfertőzése és egyéb természeti katasztrófa okán elveszne. Mivel ezt simán megoldhatod egy Cd-re való kiírással is, ráadásul az nem csak 2 évre szól, szerintem nem szükséges megvásárolni, de persze nem szeretnék senki sem befolyásolni. Ha kitöröljük, az összeg csökken, és már csak 34.95 € az ár. Sajnos több lehetőség nincs, így marad ez az összeg, és már léphetünk is tovább a Checkout now gombbal. Következő ablakban az email címet kell megadni. Continue, és jön egy adatlap, amit az alábbiak szerint kell kitölteni. A Title-nél a Mr>Úr, Mrs>Asszony, Ms és Miss között fogalmam sincs mi a különbség, de lány, az utolsó kettő meg egyértelmű. Ahová nem írtam, az nem is kötelező, tehát ki lehet hagyni.

Legalul a kis pipával azt jelzed, hogy szeretnél információkat kapni mindenféle újdonságról, ami nem rossz, mert akkor is szólnak, ha új freebie van:)

Ismét Continue, és már a fizetés következik.

A Credit Card Type-nál választható típusok: Visa, Mastercard, Maestro, American Express.

Az Issue Number,  csak a Maestro kártyáknál van. Ha azt választjuk ki, akkor megjelenik egy szöveg, ami valami biztonsági kódról szól, amit lehet kérni, és a Place order-re kattintva újabb információkat ad erről.

A többi kártyatípusnál a legalsó ablakban kell megadni a  biztonsági kódot. A What is this-re kattintva képen megmutatja, hogy a kártyán hol van az a szám, amit ide be kell írni.

A Place orderrel be is fejeztük a munkát. Hamarosan kapunk egy email-t, benne a letöltési link, a serial, és egy jelszó, amivel az oldalra tudsz fellépni.

Programot töltsd le valahova a gépedre, azt már úgyis magától tudja, hogy telepíteni a Program files-ba kell. Ez egy exe fájl, csak rá kell kattintani, és már indul a telepítés.

Itt két momentumot nem jegyeztem meg pontosan, de egyszer megkérdezi, hogy elfogadod-e a feltételeket, ami persze hosszasan le van írva. Fogadd el, mert különben nem tudsz továbblépni:)) És valahol lesz egy lehetőség, hogy akarod-e, hogy az asztalra kirakjon egy ikont. Ezt is érdemes bejelölni, hiszen így gyorsabb megnyitni a programot, ami így fog kinézni:

Kattints a Start with a blank page-re, és ekkor egy üres oldallal már kezdődik a játék. Ha nem akarod többet ezt az ablakot látni, akkor a bal sarokban lévő kis négyzetet kell bejelölni.

Innentől kezdve inkább egy videón mutatom meg az első lépéseket. Igyekeztem nem túl hosszúra vágni, de ez nem nagyon sikerült. Remélem, azért sok hasznos infót találsz benne.