Rengeteg külföldi oldalon találkoztam a napi fotó kihívással. A játék a mindennapjaink megörökítéséről szól. Egyetlen egy fotó naponta, de persze lehet többet is készíteni. És, hogy valami kerete legyen, van hozzá lista, ami megmondja, hogy mit és hogy kell lefotózni. Aki hősiesen végigcsinál egy egész évet, egy olyan kis összefoglalóhoz jut, ami eszébe juttathat olyan pillanatokat is, amik bizonyára a feledés homályába vesznének.

Most mi is indítunk egy ilyen játékot, hisz ez magyarul van, és a miénk. Nem mondom, hogy nem az utolsó utáni percben jött az ötlet, de ha valaki nem olvassa időben, csatlakozhat később is. Ha valakinek sok az egy év, játsszon egy hónapig. Vagy próbálja ki egy hétig, aztán ha tetszik, lehet folytatni.

A képeket két helyre is fel lehet tölteni. Aki használja a Facebook-ot, az töltse fel a Cewe kreatív csoportjába, és használja hozzá a #CEWE365 hashtag-et. Aki nem facebook-ozik, töltse fel itt a CEWE365 galériába, vagy az instagram is jó, csak használd a #cewe365 hashtag-et.

Használhatsz fényképezőgépet vagy telefont, teljesen mindegy. Nézd meg a többiek fotóit is, érdekes lesz összehasonlítani, hogy ki, hogyan értelmezett egy feladatot.Pont ezért különösebb magyarázat nincs is a témák mellett, mindenki úgy oldja meg, ahogy a kedve tartja. Menet közben biztosan alakul még a játék, most gyorsan összeraktam a januári feladatokat, hogy el lehessen kezdeni. A képre kattintva, a pdf-et ki is nyomtathatod, ha úgy könnyebb.

Jó szórakozást, és főleg kitartást a napi fotózáshoz:)

januar