Ha még nem ismernéd a minden hétfőn induló kihívás fontosabb tudnivalóit, itt olvashatod el.

utalvany

Tovább csemegézünk a beérkezett szuper kihívások között. Már múlt héten kisorsoltam, ki lesz most, hogy a házigazdának legyen ideje  – ha kedve is van – pár mondatot írni, hogy miért ez jutott eszébe, és hogyan valósította meg az ötletet. Fanori az Egykor és Most címet adta ennek az oldalának:

A blogjában ír róla, érdemes megnézni.

Nagyon szeretem ezt a témát, már több ilyen oldalam is van, és most pláne rengeteg ötlet jutott eszembe, amit meg kellene valósítanom. Mivel ugye én már múlt héten tudtam, mit is lesz a feladat, egy duplaoldalas csongrádi oldalt készítettem. A galériában írok róla, itt csak azért említem, mert lett belőle egy duplaoldalas sablon is, ha tetszik, a képre kattintva vagy a galériából le tudod tölteni. A szöveget át tudod írni úgy, hogy az a rétegre duplaklikk, hogy kijelölődjön, és akkor az új szöveg is ugyanebben a formában jelenik meg.  Jól jöhet ez még a  Dupla történetleírós és a Készíts oldalpárt kihívásokhoz is.

Van a csomagban egy szimplaoldal változat is, mert bár nem nagy ügy félbevágni, a szövegpath szerkesztését nem biztos, hogy mindenki ismeri, így inkább elkészítettem én.

Jó munkát, és kíváncsian várom a képeket:)