Aki már régóta velünk tart, az tudja, hogy ha szeptember, akkor kezdődik a naptár szezon. És, ha naptár, akkor ahhoz sablon is jár. A CeWe naptárszerkesztőben ugyan sokféle típus közül lehet választani, de van, akinek ez sem elég, és magának akarja megszerkeszteni az egyes oldalakat. Ehhez persze valamilyen fotószerkesztő kell,  de mi itt ugye mást sem csinálunk, mint fotószerkesztünk:)

Az idei naptár, csakúgy, mint a tavalyi, tartalmaz álló és táblás típust, utóbbit vonalas és vonal nélküli verzióban. És mindez 3 féle betűtípussal. A betekintő nem kevesebb, mint 7 betűtípussal, és szintén vonallal vagy anélkül. Három betűtípussal hónap címkék is vannak a csomagban, de a tavalyi, vagy korábbi naptárkészletekben is volt hasonló, így azokat is lehet használni. És természetesen a névnapok is szerepelnek rajta.

S bár ezek naptárhoz készültek, lehet belőlük készíteni keményfedeles fotós határidőnaplót, vagy kis fűzött füzetet is.

Mivel tavaly is gondot okozott, hogy hogyan is lehet eltüntetni a gyári naptárt, ha egyedit szeretnénk készíteni, egy rövid videóban megmutatom.

A naptár letölthető a képre kattintva, vagy a galériából.

CeWe naptár 2013

És, ami szintén már hagyománynak számít, ezzel a kihívással most is egy játékot indítunk. Tölts fel egy naptároldalt a galériába, és nyerhetsz egy 30 x 30 cm-es keményborítású fotókönyvet. A határidő október 31. Idő tehát még bőven van, de érdemes minél előbb nekiállni, mert általában októberben szokott lenni akció a naptárakra. Bármily hihetetlen, de lassan készülhetünk a karácsonyra, és a naptár egy igazán klassz, személyre szabható ajándék.