Fantasztikus volt a játék, legalábbis nekem, de remélem, ti is nagyon élveztétek. Hatalmasa mennyiségű, és gyönyörűséges mindenfélét alkottatok. Készítettem egy összegzést.

91 db háttér

475 db mindenféle kiegészítő

25 db wordart

15 db maszk

67 db címke és felirat

13 db keret

31 db ecset

2 db overlay

1 db alpha

1 db quickpage

1 db template

Elképesztő! És rengeteget írtok arról, hogy ez mennyire nehéz, meg mennyire nem is tudtok ilyesmit csinálni, én azóta is csak ámulok, mennyi tökéletes kivágás és egyéb technikai trükk  jelenik meg a készletekben. A kézzel rajzolt elemekről már nem is beszélek, az aztán végképp csodaszámba megy nálam, ismert rajztehetségtelenségem okán.

Ugyan ketten még nem tették elérhetővé készleteiket, én megtartottam a random-sorsolást, hogy a többiek ne várakozzanak.

levin1

Gratulálok a nyertesnek,  a többiek se szomorkodjanak, mert fantasztikus anyaghoz jutottunk hozzá, amivel szebbnél szebb receptes oldalakat készíthetünk.

Természetesen ezzel indul  a heti kihívás is. Kérem, hogy ezt most ne a szokásos aktuális mappába helyezzétek el, hanem a Receptes képek galériájában, a keresőszó: Levin.

Úgy gondoltam, hogy ez most olyan nagy anyag, amit még átnézni is idő, így ez a kihívás 2 x 1 hétig tart, vagyis jövő héten is ez lesz a feladat, de sorsolás is kétszer lesz. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, nem csak a készítőket, de azt ígérhetem, ha a sorsoláson olyannak kedvez a szerencse, aki a BlogTrain játékban is részt vett, az egy kis plusz meglepetésre is számíthat.

Izgatottan várom az oldalakat, meg a tuti recepteket is!