Adrit biztosan sokan ismeritek, hiszen arenn vagy magyarenn néven előfordul scrapes oldalakon, sőt itt a galériában is van pár freebie-je. Blogjában is sok érdekességet találni.Tüneményes figurákat rajzol, amikkel vidám, színes oldalakat lehet alkotni.

Megkértük, hogy készítsen egy egész mesekönyvet, borítóval, szimpla-, és duplaoldalakkal. Elkészült, és most örömmel osztjuk meg mindenkivel.

preview

Csak a fotókat kell alátenni, és már készen is van.

Szokás szerint őt is megkértem, hogy meséljen pár dolgot magáról:

Mostanság gyeden vagyok 1,5 éves  Luca lányommal, aki nagyon nem szereti, ha a gép előtt ülök, ezért csak akkor tudok a scrappelésnek hódolni, amikor ő szunyókál. Ha nem a picimmel vagyok, akkor egy alapfokú művészeti iskolában tanítok rajzot, festést és kézműves tantárgyat.
Közel 10 éve használom a photoshopot, de igazából akkor kezdtem jobban megismerni, amikor a scrapbook technikát is megkedveltem, ez kb. 3 éve volt. Eleinte csak más készleteivel dolgoztam, de aztán egyre jobban érdekelni kezdett hogyan is lehetne saját készleteket készíteni, és idén nekiláttam. Hát ilyen és ehhez hasonlóak lettek belőle. 🙂
Kedvenceim a digitális készletek. Ezekben is legjobban a függő díszeket szeretem és az ide-oda tekeredő indákat és a csilli-villi dolgokat. Mára már annyira elhatalmasodott rajtam a gyűjtőszenvedély, hogy sokszor az alkotás rovására megy.
Amikor a készleteimet gyártom, mindig elindulok egy téma mentén és aztán jönnek az újabbnál újabb ötletek és így készülnek sorra a készletek.
Igazából mindig a bőség zavarába esek, nem vagyok képes az egyszerűsítésre, hiszen azt szeretném, hogy minden benne legyen az adott készletben és senkinek ne hiányozzon belőle semmi. Ezért van az, hogy többnyire sok elemet tartalmaznak a kitjeim.
Hogy a  figuráim mért ilyenek? Mert ez vagyok Én. Kicsit szétszórt, kicsit komoly és nagyon vidám.

Ha tetszik arenn mesekönyve, a galéria Quickpagei között megtalálod.