Szabadság
B

Szabadság

Nagyon jól megcsináltad! És a keretbõl kiszabadulás tényleg a szabadságot jelképezi, de van az oldalban egy kiegyensúlyozott nyugalom is.
 
Köszönöm szépen! Ez a technika nagyon megtetszett, minden lépést lejegyzeteltem a videóból. Különben ez volt az elsõ out of bound képem. Készítettem még 2-t de a legjobban ez sikerült. Talán azért mert közel érzem magamhoz ezt a képen, magamat látom rajta :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Blissz
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.531
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Eredetileg a férjemrõl akartam oldalt készíteni, de sajnos felborult a heti tervem, lomtalanítottunk és hulla fáradtan értem minden este haza Pestrõl (de azért is megcsinálom, de az már jövõ héten lesz kész). Ezért elõvettem ezt a kész képemet, és feldobtam szövegekkel. Hogy jobban megértsétek a szövegeket egy kicsit mesélnem kell magamról.
Sajnos nagyon nehéz gyerekkorom volt. Sokat szenvedtem. Nem szerettem otthon lenni, mert úgy éreztem, hogy börtönben lennék. Édesanyám nagyon szigorú volt, sehova sem engedett, otthon õ parancsolt. 9 éves koromban egy súlyos betegség miatt fél évet kórházban töltöttem. Amint meggyógyultam apukám elintézte, hogy járhassak ingyen lovagolni terápiás kezelésként. 15 éves koromig minden szabad idõmet a lovaknál töltöttem, mert akkor szabadnak éreztem magam, elfelejtettem, hogy milyen légkör vár otthon.
Azóta is imádom a lovakat, de sajnos már rég nem lovagoltam, mert iszonyatosan sok pénzbe kerülne.

A háttérpappírt ez oldalról töltöttem le, a keret eredetét sajnos nem tudom.

Feltöltés megosztása

Back
Top