együtt lenni jó!
I

együtt lenni jó!

  • icka
mekkora!!! és végre egy tök jó ötlet (nekem, aki annyira sablonosan gondolkodom...), hogy lehet egy templétet kreatívan felhasználni! kösziii!
 
Ez mekkora oldal! A fotómanipulációidat egyébként is imádom, az elrendezés, a színes betûk, a szöveg, mind csúcs. Nagyon tetszik:)
 
A következõ csináljamitakarszésmajdszépsorbanmegvalósítjuk kihívásra liftelni fogok. A megvalósításra pedig EZT az oldalad fogom választani :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
icka
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.433
Hozzászólások száma
9
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
minden héten próbálok jönni, aztán persze halasztgatom, végül lemaradok...na, de most összeszedtem magam! volt ez a jó kis családi képem,( örök hálám az önkioldó feltalálójának!!!) gondoltam ez most jó lenne, úgyis már oldalba akartam foglalni, de nem bírtam megállni, hogy az "õrült" változatot ne tegyem rá az oldalra, így lett egy kicsit bolondos, kiabálós, nevetõs és az idézet miatt (Honfoglalás) kicsit érzelmes oldal egyszerre. hát végül is ilyenek vagyunk! :)

Felhasználtam: alapnak Krissz albumjának fotókartonját és a fölötte lévõ papír is a készletbõl van, kapcsok, varrás:Anna Aspens, színes papír, kis cédula:Twelve by Twelve Designs, színes betûk: Holly designs, pecsételt betûk: Bouille, szív: Michelle Coleman

Feltöltés megosztása

Back
Top