Húúúú, micsoda fotók, igazán megérte ezzel foglalatoskodni.
A hozzávalókon meg jót kacagtam
(van benne 2 pici hiba, a sóvaL és a végén a pOrcukor, de ezt is csak azért írom, hogy lásd, elolvastam, sõt, meg is fogom csinálni, mert imádjuk a kölest)
Nagyon megérte, mert szupik a fotók Azért ha kifejezetten ételfotózás van, akkor csak az a fontos. Nem folyamatában készül, lehet, hogy a hozzávalókat jóval elõbb megkomponálják stb. Van, hogy olyan anyagokat használnak, amitõl utána nem lehet megenni. Zöldségeket nagyjából nyersen, mert akkor a legszebb, lefújják ezzel-azzal. Szóval tökéletes, amit csináltál, és még ehetõ is
Tegnap én is megsütöttem. Egy hiba volt, hogy nem mertem a tûzálló tálamba tenni, mert féltem, hogy "kifut", ezért a gáztepsiben sütöttem, így lapos lett, de az ízén szerintem nem változtatott. Az én, egyébként "sósszájú" fiam 3 adagot evett belõle. A receptoldal és a fotók is kiválóak! Ügyes munka!
Minden tiszteletem Hemzõ Károlynak és Lajos Marinak... Szinte egész nap ezzel "szórakoztam". A fotózás folyamata miatt volt nehéz a kihívás, de nagyon készültem rá.
Készült: 20dkg hántolt kölesbõl, krissz papírjaival és template-jével és magyarosított betûjével.