Hû, ez nagyon fini lehet! És az oldal is jó, amibe a receptet raktad, bár alig bírtam elolvasni, de kiszenvedtem, mert a kíváncsiságom nagyobb volt mint a lustaságom )))
Az almát lereszeljük, citromlével meglocsoljuk és hozzáadjuk a szintén lereszelt sajtot, továbbá majonézt, tejfölt és ízlés szerint sót, borsot. Összekeverjük.
Újhagymát felkarikázunk és meglocsoljuk azt is citromlével. A tojásokat is felkarikázzuk. Salátával bélelt tálba rétegezünk: krém-tojás-hagyma, és újra... A tetejére még egy tojássárgát reszelünk. Lefedve hûtjük, majd jóízûen elfogyasztjuk.
Nem volt nagy húsvétolás nálunk sem. Csak egy képet készítettem, mert a barátnõmnek telefonon említettem, hogy mit készítek éppen. Erre Õ látatlanban kérte a receptet. Gondoltam illusztrálom.
Felhasználtam: beszteri, bobita, Fairy papírok;
Valc paca, firka; minyu keret; jociandi tojás