Out of Africa
L

Out of Africa

  • Lululu
Nagyvad - nagy vagy!!! :) Légy szíves ezt a könyvedet is mutasd meg - oly' szép az elõzõ is!
U.i.: szép a döntött betûtípusod - megadnád a font nevét?
 
Kár, hogy ilyen kicsi, de azért kibogarásztam a szöveget. Képzeld, én már etettem orrszarvút, igaz, hogy egy vasajtó választott el tõle. Az egyik örökbefogadott orrszarvúnkat pedig Lulunak hívják. :)
Ja, és az oldalad csodaszép és én is szeretném látni, ha elkészül.
 
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Hát, az USA2-t nagyon elrontottam, nem azonos fontokkal csináltam a címeket, és már nagyon bántja a szememet. Nem beszélve ugye az elrontott tartalomjegyzékrõl. Az USA1 meg sötét lett. :( Élõben nagyon csúnya. Reméljük, majd ez jobban sikerül. :)
Agravatiz! A döntött font neve: "P22 Corinthia".
 
Köszi a fontot!!!
Sötét lett a könyved? Én is jártam már így, monitoron tök szép, a fotókönyvben pedig sötétek a képek :( Pedig a legjobb minõséget rendelem. Vajon miért van ez???!!!
 
Micsoda kalandok, és nem is akárhol! Én is szeretem a stílusod, és emlékszem is a feltett oldalaidra. Mindegyik szenzációs volt, és ez is!
Örülök, hogy ideértél, és hoztad ezt az állati-jó-vad-oldalt! :) Köszi!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Lululu
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.287
Hozzászólások száma
10
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Végre ismét ideértem a kihívásra. :)Mostanában csak olyan oldalt készítek, amit be tudok illeszteni a fotókönyvembe. Most épp az USA3 van soron, ami (nem túl kreatívan) nagyon hasonló stílusban készül, mint az elsõ kettõ. Ez az oldal is abba megy majd.
Felhasználtam: AnnaAspnes-Wild

Feltöltés megosztása

Back
Top