heti öszefoglaló
R

heti öszefoglaló

Komolyan valami hatalmas plecsnit kéne gyártani nektek. Ez számomra totál elképzelhetetlen feladat:) De örömmel nézem a tiéteket.És ennyit írni!!! Egy év alatt nem jönne össze:)
 
Én is lengetem kalapom, mert már túlvagyok egy ilyen éven :) Csúcs lesz, és nagyon jó nézegetni! Klassz, szép, mit mondjak még. :) Dudli van, pipa, leül, ötös! :) Köszi, hogy jöttél!
 
Végre, hogy látok már belõle valamit!!!! Nagyon szuper lesz!!!!
Hajrá, hajrá :)
(mondom én, aki már hetek óta csak egy word doksiban jegyzetel... :D )
 
Remek kis összefoglaló. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a kommentek utolsó sorában egy "enter" segít, hogy ne szakadjon így szét a sor. De lehet, hogy ez neked így tetszik, akkor nem is szóltam semmit.
Amúgy gratulálok a kitartásodhoz!!!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
ritttus
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
922
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Bjud jótékony hatására belevágtam az 52 hetes projektbe. A feldolgozás egyedi, minden napról van leírás, de általában egy naphoz több fotó is tartozik. Nagyon szeretem csinálni! így most a készülõ könyvbõl hoztam néhány napnak az összefoglalóját. Azt a hetet választottam amikor volt a nagyon klassz cewés szombat! :)
Köszönet a játékért Gólya!
Felhasználtam: Anna papírok, keretek, vonalak, Natali doodlek, Rosey Posey ez meg az, beszteri dátumcsík, Beedeesign számok

Feltöltés megosztása

Back
Top