Akkor és most
E

Akkor és most

  • evadraga
Upsz, jól megváltozott a fõtér. Nekem nem tõsgyökeres debreceniként, már a jelenlegi sétálóutcás Piac utca az etalon, de nagyon régrõl, egy osztálykirándulásról még emlékszem olyan pillanatokra, hogy a Nagytemplom elõtt még járt a forgalom. :)
Pár év(tized) múlva majd ugyanígy fogunk rácsodálkozni a Békás tóra! :) Nekünk az van közel, gyakorlatilag heti szinten látogatjuk, fõleg télen, mikor a játszóterezéshez hideg van vagy esõs idõben, mikor a játszi vizes-csúszós. "Divat" szidni most minden "politikai tartalmú" beruházást, de én nagyon örülök mind a stadion miatti tisztogatásnak (borzalmasan nézett már ki a régi + az erdõ is a környéken) és a Békás tó megújítását is izgatottan várom, mert hát bizony arra is ráfér egy kis takarítás, rendrakás! (Mondjuk a terveket kicsit már misztikusnak látom, de ebbe meg nem sok beleszólásom van.) Bocsánat az elkalandozásért.
Köszönöm, hogy jöttél és megmutattad nekem is a régi Kossuth teret! :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
evadraga
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
934
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Rékus egyik tavaly nyári, és egy körülbelül ötödik osztályos kori fotójából készítettem el az oldalt. :-D
Mindig szeretünk a fõtéren fényképezni, olyan gyönyörû hely!
Igaz, 1996 óta alaposan átépítették ezt a helyet is. Díszburkolatot kapott, és egy új, aranyos szökõkút is került ide. Rékust a vízesés tavaly jól le is fröcskölte. :)

Köszönöm a kihívást, élvezet volt a fotók között nézelõdni, válogatni.

Feltöltés megosztása

Back
Top