CM
K

CM

Ejjj, de rossz lesz Nektek jövõ héten! :)
Mikor mg néztem tv-t, én is szerettem ezeket a sorozatokat. Azért ennek a szegény szemnek van baja bõven: lövik, vágják, brrr.
 
Hû, csúcs lett! Én nem szeretem az ilyen fajta krimit, csak a klasszikusat, de az oldalad nagyon klassz lett! Jó nyaralást! :)
 
Én is kedveltem ezeket a sorozatokat!! Függõként! Pár hete azonban volt egy iszonyatos álmom - azóta egyáltalán nem nézek ilyeneket!! (Marad a Barátok közt! :) )
Nem horror, de tényleg iszonytató az a rideg kék szem! De azért idõvel minden mást is meg tudtam nézni az oldaladon!! Tökéletes oldalt készítettél a kihívásra, gratulálok!!!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
kacsa414
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.670
Hozzászólások száma
19
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
A jövõ héten nem leszek itthon és ha már így alakult, hogy elõször Kovaxka indult és én neki is kezdtem, így befejeztem és "be is adom" és Krisssz! kérlek, tedd majd át a jövõheti kupacba. :)

Bár nem horror oldal készítése volt a feladat, Kovaxka mintaoldala vhogy adta a témát: vér, hullák ... :) Imádom a krimit! Gyilkos elmék, Bostoni halottkémek, CSI:Miami, Döglött akták De ezek közül is a CM, azaz a Gyilkos elmék vezet és már kezdenek elvonási tüneteim lenni, mert naprakész vagyok a sorozattal és azt sem tudom, lesz-e még folytatása. :(

Eredetileg egy agyfélét szerettem volna az oldal közepére tenni, de nem találtam megfelelõ méretût, így maradt a szem, mint a lélek tükre. :) Ha az agy meglett volna, be is dobtam volna feladványnak, hogy találjátok ki, melyik sorozat ihletett, de így megadtam a megfejtést. :)

Jövõ hétre jó borzongást Nektek! Én fizikai borzongok majd a horvát tenger hûs habjai között. :)

Eagleszem papírja
vki. maszkja
a többi pedig netes kép

Feltöltés megosztása

Back
Top