M
JUMA

M

  • JUMA
Csodaszép az oldalad, és amit írtál... megható és irígylésre méltó! Gratulálok az életedhez és a tanulási kedvedhez, ami az egyre igényesebb - technikásabb oldalaidon is megmutatkozik :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
JUMA
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.137
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Köszönöm a kihívást, Móni! :)

Készült - köszönettel: minden RoseyPosey
Fotó - szintén köszönettel: Cewe-tali,2012 (és most is felidézõdött bennem, hogy milyen boldognak is éreztem ott magam:) Köszi, Lányok!!

"10 éves koromig szerettem azt, hogy felfedezhettem mindazt, ami hozzám eljuthatott ... 20 éves koromig eldönthettem, hogy mi leszek, ha nagy leszek, s ismerkedtem a szerelemmel ... 30 éves koromig felnõtt lettem, enyém lett a szerelem és szétosztottam a szívemet, mely rajtam kívül kezdett dobogni a fiaimban ... 40 éves koromig próbáltam minden szeretetemmel nevelni fiaimat és tanítványaimat, anya és feleség lenni ... 50 éves koromig kezdtem megismerni a "beérett gyümölcs varázsát" ... 60 éves koromig életem egy nagy szakaszát zártam le, készülve a nyugdíjas évekre. Ekkor erõsödött fel az, "elengedjem" mindazokat, akik az élet vonatai közül egy másikon utaznak tovább. Elengedjem azokat a történéseket, amelyeket már nem tartogathat számomra a sors ... és most 60 éves korom felett keresem a csendet - a szépet - igyekszem megõrizni a harmóniát ... Próbálom befogadni az újabb jót, az arra érdemest, s próbálom mindezt továbbadni mindazoknak, akik ugyanazon az úton járnak, amelyen én haladok ... A legfõbb ajándék, amelyet útravalóul kaptam, az a szeretet képessége. De tanulnom is kell, mert most van igazán nagy szükségem arra, hogy a bennem lévõ életenergiával jól legyek képes gazdálkodni ... Szeretem a hitemet, a családomat, a barátaimat, az ismerõseimet, a fákat-virágokat-állatokat, a mindenséget ... ... és megyek tovább, mert még mindig hiszem, hogy az utam végéig, továbbra is várnak rám csodák ..."

Feltöltés megosztása

Back
Top