golya

Szent Tibor, mint tárgy

Nagyon szép oldal lett. Az én fiamnak is van egy 'Tiborja', minden mosás után rettegek, mert azóta sem találtam még egy olyan nyulat.
 
Jajjj szegény fejemnek, potyognak a könnyeim... Nekem is volt valaha egy ilyen "Szent Tiborom"... Piroska Babának hívták, és szégyen-nem szégyen 18!! évig volt hû társam az ágyikómban... Bárcsak valaki készített volna nekem egy ilyen emlékoldalt róla... Sajnos azóta olyan soxor költözködtünk, hogy elkallódott. Köszönöm az emlékeket, fantasztikus oldal lett!
 
Édes emlékoldal Tibornak és fõleg majd Olinak :)
Gyógyuljon a mandulája (helye) gyorsan!!!
Nálunk "Szent Cincin" van, meg "Szent Hóember"...
 
Nagyon-nagyon tetszik!!!!!!!!!! Úgy szuper az egész, ahogy van!! Neked is van fantáziád, illetve meglátod mindenben a lehetõséget - gratulálok.
És van 2 gondolatom, ami eszembe jutott az oldalad kapcsán: mi is "ronda" neveket választunk a hörcsögöknek (Ubul, Tódor), meg a plüssöknek is(Lajos)- aztán milyen érdekes, hogy a rettenetes nevükkel együtt szeretjük meg õket és válnak kedvesen életünk részévé...
Másik: azért vigyázzatok a gyereketnemlehetelválasztaniaplüssétõl-re, nehogy úgy járjtok, mint egy ismerõsöm fia, akinek már pelyhedzik a szakálla-bajusza, és még mindig dugdossa, mindenhová viszi magával a rózsaszín párducát.... Szörnyûûûûûûûûûûûûûûû...
 
Agravatiz! Reméljük egyszer kinövi :) AZért most még csak három, néhány évig még bõven belefér :)
A Tibor egyébként elég adott volt, mert ez a maci a Tibi csokinak egy télapós kész csomagjában volt benne. EZért hívtuk kezdetben Tibi macinak, de aztán valahogy Tibor lett belõle :)
 
Nagyon édes oldal lett! :) Szerintem nem baj, hogy 3 évesen még van egy ilyen "rongyi" macija. Biztos nehéz lesz majd elvenni tõle, de eljön majd annak is az ideje...
Egyébként szuper, ahogy a legalsó képen kilóg a maci lába! :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.385
Hozzászólások száma
15
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Ehhez bizonyára a fiamnak lenne egy-két keresetlen szava, már ha 3 évesen tisztában lenne a tárgy ill. személy fogalmakkal. Tibor ugyanis személy...szerinte. EZ a leírásból is kiderül. Nagyon régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy Tibor kap egy emlékoldalt. Félek, hogy egyszer cafatokban jön ki a mosógépbõl. Márpedig nálam mese nincs, nem fogok feketére koszolódott, nyálbûzös cuccal gyereket altatni, még akkor sem, ha botrány lesz belõle... :) Szerencsére Olinak nincs ellenére, ha Tibor illatos és tiszta. :) De elcsenni tõle Tibort fotózásra, úgy, hogy õ ne legyen a képen...na az mûvészet! Még álmában is marokra fogja a nyakánál....:)

Legalsó képen még frissen, újonnan, a többi fotó a mostani állapotát tükrözi.

Sue Cummings Simplyquick 30 template, ugyanõ butterfly wa, ugyanõ Butterfly és Basic papírok, Pea Neat Freak fontok.

Feltöltés megosztása

Back
Top