C

Tökfaragás

  • Media owner Christine
  • Feltöltés időpontja
  • Cimkék Cimkék
    heti_75
Boo! :) Jó kis hangulat lehetett Nálatok! Egy kérdés: mikor faragjátok a tököt (nem Halloween este, azt kilogikáztam, de mennyivel elõbb?)?
Nálunk idén lesz elõször egy kis buli: jelmezek, haláli muffinok, tökfaragás, ijesztgetés, édességgyûjtés, stb., de pont aznap.
 
Mi a gyerek kedvéért kicsit felrúgjuk a szabályokat. :) Igy mi egy-két héttel elõbb kifaragjuk, aztán Halloween-re faragunk mégegyet. Ha buli lesz nálatok akkor érdemes elõtte való nap megcsinálnod hogy aznap már ne legyen gondod vele. Mert elsõre azért jól el lehet vele szórakozni mire rájön az ember a trükkökre. Egy biztos a tök 4-7 napot bir átlagosan, kifaragás után, aztán megpenészedik. Jó szórakozást hozzá! :)
 
Csudijó téma! Nálunk az idén kimaradt (még) egyszerûen drágának találtam a tököt. Már az is eszembe jutott, hogy jövõre ültetek. :)
 
Erre az oldaladra emlékeszem. Már korábban is nagyon tetszett. :) És most már értem, hogy miért volt könnyebb idén faragni a tököt.
 
Ez a kaszabolás dolgog, ez nagyon tetszik, a használati utasításodat imádom! A képek is tök helyesek! Jó buli lehetett a farigcsálás! (én egy mécsest sem merek meggyújtani, mert a gyerek tutira pokoli tornyot csinálna a lakásból)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Christine
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.248
Hozzászólások száma
11
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Ezt az oldalt tavaly õszel készitettem. Az volt az elsõ tökfaragásunk. Emlékezetes élmény volt. :)
De hamarost jövök az idei oldallal is. Bár most már nem bohóckodtunk annyit...

Feltöltés megosztása

Back
Top