Autózás
W

Autózás

  • whetuu
Tünemény! És tele ötlettel! Micsoda technikák! Csúcs!
(volt ilyen képkivágós lecke, ha Krisssz jön hozzád kommentelni tuti élbõl nyomja majd a linket!)
 
Itt vannak cikkek a kivágásról:
https://halado.fotokonyv.hu/fotokivagas/
https://halado.fotokonyv.hu/fotokivagas-2/
https://halado.fotokonyv.hu/haj-aj/
https://halado.fotokonyv.hu/mit-nekem-insd/ ebben csak egy utalás, hogy a CS5-ben mennyire jó a Refine Edges.

Szóval a haj nem egyszerû történet, különösen akkor, ha szinte beleolvad a háttérbe.
Nagyon klassz lett az oldalad. Átfestés nem csalás, szupi, hogy meg tudtad csinálni. Jó ötlet a filmkocka, amihez nagyon passzol a négyzetes gomb:)
 

Feltöltés adatai

Kategória
2011.04.03.
Feltöltő
whetuu
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.988
Hozzászólások száma
5
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Jól elkéstem, pedig amint kiléptem a Skype-ból, hirtelen felgyorsult a gépem. Úgy tûnik nem elég jó ehhez az internet sávszélességem. (Itt falun, a világ végén...) Köszi a játékot lányok!
Azért ellenõrzöm maga: van nagy fotó, van színes és fekete-fehér is (a színesnél csaltam, és átfestettem, remélem az ér), valami piros az sok van - az egyik éppen a gomb, virág - ami elbújt kicsit a kép alá, a fény a felirat körül, és nyíl.
Jó éjt mindenkinek! Mivel rosszul érzem magam, mert én akkor kelek holnap, amikor csak akarok, ezért én még ma kommentelek mindenkit - na jó, bevallom, kifúrja az oldalam a kíváncsiság!
Ja és még valami, krissz! Én csak azért nem akartam kérdezni, mert kb. a félidõnél már annyira belassult a gépem, hogy át sem tudtam kapcsolni Skypra, szóval nem láttam volna semmit a magyarázatból. A kérdésem: amikor kivágsz egy képet, hogyan csinálod meg mondjuk egy ilyen bongyi hajú képnél, vagy kócos képnél, hogy normális legyen? (Nekem nem igazán jött össze... Ha már írtál róla, akkor elég link is, vagy ha valaki más tud segíteni...)

Ui: Már a feltöltés sem megy, nem értem... Már egy órája próbálkozom, de csak forog, hogy tölti, de megy fel... Mi lehet a baj?

Felhasználtam: Honey Design - I Meowww You!

Feltöltés megosztása

Back
Top