2011-re
E

2011-re

Megfogtál drága, szó szerint! Az oldaladdal, meg a Nagy László verssel. Pont a napokban olvastam Milánnak, már el is felejtettem mennyire imádtam. Ja: szuper Téged is oldalon látni a sok kutyus, meg Rékus után :)
 
Hát...nagyon szépen megcsináltad az oldaladat, és mennyi készletbõl! Mézeskalács évszámok, húsvéti masni (marha jó ez a sárga ide!!), csipke, karácsonyi csillagok, amibõl még a lámpaoszlopra is jutott (nagy ötlet!); szóval csudaklassz lett!!! És a vers - tényleg elég lenne csak ennyi.
 
de szeretem ezt a verset!!!!! az oldalad csodálatos lett, és szerintem a fotóval sincsen semmi baj, nekem az is tetszik!!!!! :)
 
Vers gyönyörû, de jó, hogy eszedbe jutott, jó volt újra elolvasni. Az oldal is nagyon tetszik, a fagyos kék, és a fázós kora reggeli fotó ellenére nagyon melegséges hangulata van.
 
Nagyon jó lett! Tetszik, ahogy a háttér fagyos kékjét ellensúlyoztad a meleg barnával! Szuper a csipke (milyen jól illik ide..) és nincs semmi baj a fotóval sem. :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
evadraga
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.202
Hozzászólások száma
10
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Itt vagyok, jöttem-jöttem :) Idestova minden képem tavalyi, tehát válogathattam bõven :D Ez a fotó egy reggeli, munkába indulós kép :)) Hát, olyan amilyen. De a Nagy László vers, az gyönyörû! :D
És csak ennyit kívánnék 2011-re.

Minden cewe-krisssz, és nagyon köszönöm a kihívást!
Jó veletek! :)

Feltöltés megosztása

Back
Top