2010 nyara
R

2010 nyara

  • rita006
Mennyi-mennyi élmény, mennyi jó fotó! Szuperül összehoztad egy oldalra, nagyon látványos, lehet böngészni perceken át :) (a kutyusosak az elsõ kedvenceim, aztán sorban az összes kép :))
 
Hûséges blogolvasódként engedd meg, hogy az ellenkezõjét bizonygassam: azoknak a szavaknak igenis embere vagy! A kézikocsin szunyókáló(?) poronty nálam a befutó. Abszolút királyi az elrendezés, a különbözõ színû fotók kavalkádja és tuti, ahogy eldugdostál közöttük keretezett matériákat.
 
De örülök, hogy Toni megerõsít!!! Igen, pont ezt akartam írni, hogy senki ne fogadja el azt, hogy "Te nem vagy a szavak embere", mielõtt nem jár a blogodon:))))))))) Imádom, ahogy írsz, olyan mintha beszélgetnénk!!!
... és szuper ez az ötlet, tetszik az a sok-sok pici apró nyári "mozzanat"!
 
Azta!!! Ezt megcsinálni!! Nagyon klassz lett. Tök jók a fotók! Jó nagyban a falra kellene tenni, hogy hosszú téli estéken legyen mit nézegetni.
 
Nagyon klassz ez a template, már én is éztem, de nem kis munka ennyi fotót összeválogatni, és izlésesen elhelyezni az oldalon. Nagyon jól skerült, tetszik!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
rita006
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.257
Hozzászólások száma
10
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Nem vagyok a szavak embere, így képekben összegzem, idõrendben, fõbb eseményeket összefoglalva, hogy ez egy szuper, mozgalmas, színes nyár volt!

Felhasználtam:
taylored page no.9 by Taylor Made Designs

Feltöltés megosztása

Back
Top