1972 fõbb eseményei...
P

1972 fõbb eseményei...

Szuper ötlet az összegzés! És a megvalósítás is tökéletes. Egyébként meg tök cuki baba voltál, keresztmamád még tuti nem látott békát:))
 
Tetszik nagyon az oldalad és szerintem is nagyon édes kisbaba voltál!
Egyszer én is nekiálltam kigyûjteni az egyes évekhez tartozó történéseket, hogy fotókönyvet csináljak a saját képeimet felhasználva az adott évszámhoz, de megszületett közben a kislányom, és mindenki õrá lett kiváncsi, így abbamaradt :(

és még egy érdekesség 72-bõl, az elsõ digitális kamera:
1972-ben a Texeas Instruments-nél is készültek tervek egy digitális kameráról, de ez soha nem épült meg.

Az elsõ feljegyzett sikeres próbálkozás a klasszikus értelemben vett digitális fényképezõgép megépítésére Steven Sasson a Kodak mérnökének nevéhez fûzõdik. 1972 decemberében készült az elsõ digitális fénykép.

A kamera súlya 3,6 Kg volt, a rögzített kép egy mágnesszalagon került tárolásra, mint minden abban az idõben. A fekete fehér kép felbontása 0.01 megapixel volt (10000 pixel) és maga a rögzítési folyamat mintegy 23 másodpercet vett igénybe.
 
No azért messze voltál a béka kategóriától, naggyon messze; én már láttam valóban kisbéka-szerû babákat. A préselt pipacsért és ragasztós elhelyezésért odáig vagyok!
 
Hogy ez mekkora ötlet! És mennyire passzol egymáshoz minden! A háttér, a betûtípusok, … minden! No és ahogy ráncolod a homlokod! Cuki! (keresztunyunak meg szemüveg)
 

Feltöltés adatai

Album
Heti kihívások
Feltöltő
Puzsi
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
2.942
Hozzászólások száma
16
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Hááát, nem vagyok már mai csirke... Mikor kutakodni kezdtem milyen fontos dolgok történtek ebben az évben - persze azon kívül, hogy megszülettem - elámultam mennyi minden... Elég zûrzavaros év lehetett, amúgy. Még szerencse, hogy pólyában, édesdeden szunyókálva mindebbõl semmi, de semmi sem jutott el hozzám. Bár keresztanyám megjegyezte, olyan ez a gyerek mint egy béka... Hát nem tudom. Azért azóta kicsit javult a helyzet. Szerencsére...
Felhasználtam: papír: Gundhild; a cím betûi: Bouille; keret: Jenny; ragacsok: Krisssz; pipacs: Magdesigns

Feltöltés megosztása

Back
Top