Új év, munkakezdés
golya

Új év, munkakezdés

Izgalmas lehetett az újrakezdés :) Az oldalban láthatólag minden benne van, amit neked jelent az ovi. Én azért egy kicsit látom a bejáratot is. :)
 
édes lett, jó a vers, meg a fotók is, fõleg a cipõcskék tetszenek!ilyen lelkes óvónénit szeretnék az én gyerkõceimnek is-akárhány év kihagyás után :)!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.197
Hozzászólások száma
7
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Nagyon be voltam tojva az elsõ napomtól...ki hogyan fogad majd...gyerekek, szülõk...DE olyan pozitÍv volt a nap, hogy csak na!Mintha sosem mentem volna szülni és négy éve, azóta is ott dolgoznék nap, mint nap. Olyan volt, mint biciklire ülni 20 év kihagyás után. Ment. További részletek majd a blogomon, délután.
Annyit mostam ezen a képen, mint még életemben soha! Rengetegen adakoztak a mûhöz: Krissz az új tisztalappal készletébõl, Azur a mypinkworld-bõl, Friendlyscrap több készletébõl is, a computerscrapbook pedig a jópofa gyermekes betûket adta (kocka, kártya, scrabble), Arenn pedig a mesebeli városos betûit. Van rajta textúra bõséggel, ecsetek jónéhány, a piros tekercsszalag az újévi Auld lang sign blogtrain ls- re rövidÍtett alkotójától van :))) A vers a vackor óvodába megy-bõl részlet, a képen pedig én vagyok, amint fellépésen óvodást játszom. Ja, a háttérben a sok mosást követõen végképp sikerült eltüntetnem az ovink bejáratát :))))

Feltöltés megosztása

Back
Top