Így érzem most magam...
golya

Így érzem most magam...

  • golya
Nagyon kifejezõ és csodaszépaz oldalad! Tetszik, ahogy a keretekkel játszottál, az elhelyezésük és a rögzítésük a varrásokkal és a ragacsokkal.
Sok erõt küldök Neked! Addig meg, - ha van elég erõd és energiád - scrappeld csak ki bátran az érzéseid!!! Nagyon tetszenek ezek az oldalaid!
 
Remélem ez segített és azt is, hogy már nincs sok hátra! Ha készen állsz, megkapod. Tudom, ezek a legnehezebb napok, de ennek így kell lennie, hisz, ha nem lenne nehéz a vége, senki nem akarná a szüléssel való fájdalmat stb... Kitartás!
Az oldalad meg állati technikás, nagyon tetszik nekem!
 
Gólya, el vagyok varázsolva....csuda klassz lett az oldalad! Elõször észre sem vettem, hogy az ott fotó... :) Kitartás, már nincs sok hátra. :)
 
Ó, Szegénykém! Ismerõs érzés! Nekem ugye azt mondták, hogy jó, ha a 37.hétig kihúzom, aztán a végén 39hét+1napnál született meg. Kitartást neked! Az oldalad színvilága szuperjó!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.496
Hozzászólások száma
16
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
...ma már bõgtem is :))) Nem bírom letenni a türelmetlenséget. Majdnem beleõrülök. Mostmár minden idegesít...hihetetlen, hogy az utolsó pár napon szakad el a cérna. Így ez az oldal egyben figyelmeztetés is magamnak, hogy bírjam ki még ezt a kicsit ami van.....(bocs, ha túl felismerhetõ a fotó, igyekeztem eléggé elmaszatolni)

Fotó (vagyis VOLT fotó :): Iulia's photo Spark: Empty Station

Idézet a Citatumról.

Vicki Stegall: Sunshine

Feltöltés megosztása

Back
Top