minyu

Mit üzen az univerzum

  • Media owner minyu
  • Feltöltés időpontja
Az univerzum és én mostanában sokat beszélgetünk... Néha le is jegyzetelem. A szöveg hosszú (bocs, terápia) és igazából 2 szösszenet (univerzumi üzenet) egybefűzve.
Nekem is könnyes lett a szemem!
Jó, hogy így ki tudod írni magadból az érzéseidet! Mindig is jól fogalmaztál és még most is kreatív megoldások pattanak ki a fejedből. A zene szövegek más betűvel elválasztásnak nagyon jól tagolják a gondolataidat és tükrözik az érzéseidet. Most megölelnélek!
 
Nagyon tetszenek a gondolataid, a meglátásaid, az élethez és az elmúláshoz való hozzáállásod. Az egész, amit itt szavakba öntöttél. Szép szavakba.
(tipp: (dísz)párnahuzatot készíteni a kedvenc ingből nagyon egyszerű és szép megoldás lehet, elöl a gombolással középen)
 
Istenem.....csodásan írtál, őrület és ámulat egyben, nem is tudok mit írni erre, én is csak bőgök itt....Ölellek!
 
Én csak... nem is tudom, mit írjak. Annyiszor visszajöttem ehhez az oldalhoz, illetve ahhoz is, amit a monokróm kihívásra csináltál. És egyszerűen szavak nélkül maradtam, nem tudtam mit írhatnék, csak potyogtak a könnyeim. Gyönyörű, ahogy írsz. A pillangó... hát ott már patakzottak a könnyeim.
 
Erre nincsennek szavak... Könnyes szemmel ülök... A pillangó, a lélek, a mellkasodra száll, majd pont a cicás gyűrűre,... Véletlen vagy egy üzenet, egy búcsú...
 

Feltöltés adatai

Kategória
2024. június
Feltöltő
minyu
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
105
Hozzászólások száma
6
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés

A kép metaadatai

Fájlnév
bingo-univerzum.jpg
Fájlméret
1,6 MB
Készült
K, 11 Június 2024 11:52 PM
Méret
2000px x 2000px

Feltöltés megosztása

Back
Top