krisssz

Fánk

  • Media owner krisssz
  • Feltöltés időpontja
Minden hozzávaló stimmel, de a kovász?? Fánkba? Ez érdekes. Biztos attól lesz tuti könnyû és pihe-puha.
Én a vajat hogy kihagytam, csak akkor vettem észre a legutóbbi fánksütésnél, amikor a mikrót a következõ alkalommal használni akartam... :)
Tudtam, hogy a scrap mellett egy cukrász õstehetség is vagy.
 
Cewe tali címén tarthatnál egyszer egy sütés továbbképzést is... Amíg sülnének a sütik néznék könyveket. :) Annyira finom oldal, és itt nem csak a fánkra gondolok. Milyen betûtipust használtál ?
 
Micsoda mennyiség, 60 dkg lisztbõl egy vájling fánkot lehet sütni, ami nem kis meló.Minden elismerésem! Még én sem használtam kovászt fánk sütéshez.
Az oldalad nincs túl bonyolítva, de így is tökéletes.A betûtípus engem is érdekel.
 
Köszönöm:)) A betûtípus Wild Pen.
Én is tartottam egy kicsit a kovásztól fánk ügyben, ezért raktam bele minimális élesztõt, még 1 deka sem volt. Elképesztõ piha-puha és könnyû lett.
Mibõl tartsam a továbbképzést? :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
krisssz
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
792
Hozzászólások száma
7
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Kicsit kicsúszva a farsangból, ma sütöttem. 43 db méretes, ámde könnyû és pihe-puha fánk volt , amibõl 28-at a négy gyerek evett meg (szegény legkisebb nem kapott), pedig azt hittem, vendégeket kell rá hívni:)

Feltöltés megosztása

Back
Top