Imádom a fotókönyves dupla oldalakat Szerintem sok mindent elárul egy néprõl, országról az ételeik sokszínûsége, elkészítése, ízvilága - nagyon jól tetted, hogy ezt is belevontad az útikönyvedbe. Tetszik az oldalad "íze, illata" - köszönöm a játékot.
De jó, szuperül visszaadja az esemény hangulatát. Én is nagyon szeretem, sok városban ettem ilyet Kínában, nekem a cantoni jött be legjobban.A bambusz gõzölõbe is beleszerettem, terveztem, hogy hozok haza egy ilyet, de mindig annyi hivatalos cuccot kellet hazahozni, hogy ez elmaradt.Persze ma már lehet itthon is ilyet kapni, de egy eredeti jobb lett volna
Megjegyzés az almatortámhoz.Nagyon könnyû az elkészítése, mindig remekül sikerül annak ellenére, hogy az opcionális hozzávaló nálam vagy kimarad vagy narancslikõrrel helyettesítem.
Terítés szempontjából még hagy kivetni valót, az íze viszont nagyon jó - utcai kajálás Xi'An-ban. A kaja dolog annyira hangsúlyos kérdés volt, hogy az útikönyvben 5 dupla oldalt szenteltünk a témának. Ez az volt az egyik.
Felhasználtam Ztampf papír és piros elem,Viva A pálcika és AnnaA templét