golya

Úszás

  • Media owner golya
  • Feltöltés időpontja
Milyen huncut a nagy képen! Nem tudom miért, az enyémek sem szeretnek úszni :( Mondjuk Oli is sportol eleget úszás helyett. Remek oldal, nagyon tetszik!
 
Ez milyen cuki és huncut :) Én mindig gondban vagyok az uszodás képekkel, mert legtöbb készlet inkább tengerparti, de a tieden tök jól mutat a halászháló, meg a vasmacska, szuperül belesimul az egész oldalba!

Egyébként nálunk Csongi pl nem járt uszodában és az uszodaszemölcsök kijöttek és mindenféle bõrgyógyászati csiribiritõl sem akartak javulni, ha lefagyasztott 10-et a hasán, kijött 15 a karján-hátán-mindenhol. Végül maguktól múltak el nagydózisú C és D vitamin + aloe-s fújkálás kúraszerû használata után.
 
Az azért nagyon jó, hogy biztonságban érezhetitek magatokat, hogy Oli, egészen biztos, hogy tud úszni! ... és imádom, hogy ezen a fotón is, hogy tud mosolyogni . Ez az a bizonyos "lábamról levevõ" mosoly! :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
874
Hozzászólások száma
9
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Oli két évig járt úszás edzésekre, de nagyon megunta, így apa hagyta, hogy végre abbahagyja. AZ uszodaszemölcsöket is sikerült így magunk mögött tudni végre....

Natalit, és Beedeet használtam az oldalamhoz, és egy jól átformált mdl templatet.

Feltöltés megosztása

Back
Top