K

Mona Lisa

  • Media owner Kireva
  • Feltöltés időpontja
Hát igen, ilyen körülmények között semmi esély nincs a festmények élvezetére. Irigykedtem is, mikor a Da Vinci kódot olvastam meg néztem, hogy a stáb biztos jól meg tudta nézni a múzeumot.
 
Húgomék júliusban jártak Párizsban. Ugyanezeket mesélték, amit Te is írtál!! Mindez azért nem vesz el semmit az alkotásod értékébõl!! :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Kireva
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
811
Hozzászólások száma
5
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
A katartikus találkozás Mona Lisa-val a Louvreban elmaradt.Pedig nagyon készültem rá, már itthon megvettem a belépõjegyeket, online végigjártam a múzeumot, hogy tudjam a fontos alkotások helyét.
Könnyen rá is találtunk az elsõ emeleten a titokzatos mosolyú hölgyre, de annyi ember hisztérikásan lökdösõdött fényképezõgéppel a kezében a kép elõtt, hogy esélyem se volt a nyugodt találkozásra.Egyébként rengeteg ember hömpölygött a folyosókon és a termekben is.Így egy idõ után úgy éreztem magam mint december 23-án egy bevásárlóközpontban, ahol mindenki rohan, hogy megtalálja a megfelelõ karácsonyi ajándékot.Az épület gyönyörû,és monumentális, nekem az üveg piramis is nagyon bejött.
Anna

Feltöltés megosztása

Back
Top