JUMA

Cewe-325

  • Media owner JUMA
  • Feltöltés időpontja
Most sok vagy kevés az a 8 perc? Szerintem szuper gyorsan ment, látván hogy igyekeztél ugyanazokban a pozitúrákban fotózni. És milyen jól sikerült - nekem még a szám is tátva maradt :) Nagyon szép oldal!
 
Pontosan így zajlott, ahogy Krissz írja :) Meg ugye a gazdi szava szent, ha mondja, hogy jönnöm kell, hát jövök, és csinálom, amit mond! Azt nem hittem volna, hogy még meg is érti ilyen gyorsan, hogy mit kérek tõle! :) A 8 perc, az nagyon szuper idõ!! (6 beállított fotóra egy kutyánál - egy elégedett gazdi szerint :) )
 
3 sorozat, nem semmi! Elégedett lehetsz teljesen a drága kutyusoddal. Bojci utálja, ha fotózom, beállítottat nagyon nem is lehet róla, mindig elfordul, vagy odajön hozzám. Csodás oldal és a kutyusod is az.
 
Jaaaaaj, de cukkerpofa! És hogy így rá lehet venni egy beállított fotózásra?! A mienk neveletlen dög, csak akkor lehet fotózni, ha nem látja :D Persze imádjuk így, ahogy van. És imádat a te oldalad is!!!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
JUMA
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
883
Hozzászólások száma
9
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Szerintem borítékolható volt, hogy most egy olyan oldallal jövök, amelyen Kirát láthatjuk :)
Szerintem nagyon szerethet engem, a gazdit Kira, mert éppen pihenõ idejét töltötte, amikor fotózásra hívtam. Ma kora délután a jobboldali 3 fotó (6-ból), kb 8 perc alatt készült :)

Nagyon köszönöm a kihívást Minyuka! Már régóta tervezem, hogy folytatom a Kira-albumomat! :)

Felhasználtam:
Anna Aspnes Designs készleteit

Feltöltés megosztása

Back
Top