A

CEWE 319 Oslo

  • Media owner Audi
  • Feltöltés időpontja
Pont az elõbb láttam az FB-n is, és gyönyörködtem is benne, hogy milyen szép oldal! Örülök, hogy sikerült eljutnod, és hogy ilyen szép emlékekkel és fotókkal lettél gazdagabb! Az oldalad pazar, köszönöm, hogy jöttél!
 
Gyönyörûséges!!! ... én imádom más szemével is nézni a világot, fõleg akkor, ha az a valaki a lelkével is lát! Nagyon örülök, hogy számíthatok Rád, Andikám!!!
 
Fiatalkoromban én is szerettem volna eljutni Oslo-ba, az A-ha miatti rajongásom miatt. :) Gyönyörû ez a fotó és az oldal is nagyon harmonikus!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Audi
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.067
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Az álmokban igenis hinni kell! Hiszen van olyan, mely valósággá válik. Idén nyáron eljutottam (többek között) Norvégiába, és életre szóló élményeket raktároztam el. Fényképek formájában is. :)

Felhasználtam: Anna ASPNES Art Play Palette Frozen, Jen Maddocks Designs SS, Just Jamie YIR, Maya de Groot Flight Butterflies, Pink Reptile Desings In the garden, Rainbow Over the rainbow, CEWE maszk, Sweet Shoppe Design SBasic Never Forget It, KPertiet Editorial Inspiration, Rosey Posey Studio lmurphy Things are good, Oscraps ANNV wordart, Honey Designs I meowww you

Feltöltés megosztása

Back
Top