F

Pöttyös Fanni

  • Media owner Fleur
  • Feltöltés időpontja
A bárányhimlõre és a vidámságra még sosem gondoltam együtt, ezt most valami teljesen új, ahogy Te bemutattad, köszönöm, hogy játszottál és örülök, hogy már túl vagytok rajta.
 
Pöttyös pofihoz pöttyös oldal :) Ennél már csak akkor édesebbek, amikor fehér cinkrázóval (vagy mi lehet, én így emlékszem) bekentük a pöttyöket -egyesével (tulajdonképpen az egész gyereket).
 
Bartos Erika A Zakatoló címû verses könyvben van.
Ingen van még cinkrázós, bár a legújabb szerint lehetõleg semmivel ne kenjük :) meg mivel õ még 11 hónapos, a leírás szerint szinte sehova nem bírtam rákenni :D így csak simán pöttyös
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Fleur
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.059
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Hát alapvetõen nem egy felemelõ dolog, de az elmúlt pár hetünk e körül forgott. Az teljesen biztos, hogy Fannié volt a családban a gyerekek közül az elsõ komolyabb bárányhimlõ (a többiek be lettek oltva és bár a bátyus hozta haza, õ 10 pöttyel röhögve megúszta, Fanni drága is csak 1 héttel késte le az oltását, de ez van most már)
Szóval ez az oldal született és számomra is meglepõ, hogy mennyire vidám lett ahhoz képest, hogy mennyire szenvedtünk az elmúlt egy-másfél hétben...

Feltöltés megosztása

Back
Top