JUMA

Régi magyar áldás

  • Media owner JUMA
  • Feltöltés időpontja
Nekem legjobban az apró, szép és mégis ütõs (nem szeretem ezt a szót, itt mégis ez a legjobb kifejezés)díszítéseid tetszenek, mint ezen az oldalon is. Nagyon értesz hozzá :)
 
mit is mondhatnék? Margósan tökéletes. Annyi finom kis részlet van szerte az oldalon, hogy percekig csak lesem. Gyönyörû!
 
Nem ismertem ezt az áldást, valóban szép és elgondolkodtató. Most is mint mindig szeretem végigböngészni kinagyítva az oldalad, minden apróságot felfedezve. Most különösen a régi áldáshoz nagyon passzoló nefelejcsek tetszettek.
 
Ez volt a másik gondolatom hogy rá lehetne rakni a könyvre, végül a férjem mondta, hogy túl hosszú, ezért került rá az, amit én mutattam meg. Csodálatos gondolatok, kérések. Az oldalad is az. Ki kellene tenni minden lakás falára!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
JUMA
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.554
Hozzászólások száma
16
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Nagyon szeretem ezt a "Régi magyar áldás"-t - továbbadom ...

Köszönöm Ági ezt a kihívást, amely sok-sok pozitív gondolatot, érzelmet indít el bennünk! ♥

Ma január 21-e van - így ezzel a jókívánsággal is, szeretettel köszöntelek a névnapodon!

Felhasználtam: Anna Aspnes készleteit és VPearce számomra megunhatatlan overlay-ét

(Az eredetit még 2012 decemberében rajzoltam, akkor igen, én másoltam a szöveget :) a mostani digi oldalhoz csak az akkor írt szöveget használtam fel ...) http://www.juma-szieszta.blogspot.hu/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=50

Feltöltés megosztása

Back
Top