golya

összefoglaló

  • Media owner golya
  • Feltöltés időpontja
Jesszumpepi! micsoda oldal!!!!! és micsoda alkotások! nem sámli vagy!!!

Nem szeretem a dudlikat, csak Annáét...hahahahaha! úh. jó kis kihívás lesz ez nekem :)
 
Neeeeeem! Nincs kizárva Anna! Csak doodle alatt olyan cuki rajzos vmit ertek. Azért írtam csa Annát hogy egyértelmû legyen hogy mire NEM gondolok :) de igazából ismertek h mennyire vagyok gonosz :)))
 
Nem rossz, sok sok unoka:)) Bár van azért pár hobby, amit elkövettem, kérdés, hogy mirõl van fotóm, de majd összevakarom. Nagyon jó téma:)
 
Na, te aztán feladod a leckét - nekem legalábbis, nem vagyok erõs az ilyenekben... :D Az oldalad amúgy fantasztikus, meg maga az ötlet is! :)
 
Jó, akkor legyen doodle. :)) Ickától sok van, bõven fogok használni. És vannak nekem gólya-kereteim is! :)
Micsoda oldalt készítettél, atyavilág! :))
Az tuti, enyém nem lesz dupla. Bár a téma miatt, lehet mégis? :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.041
Hozzászólások száma
15
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Ezt az oldalt már amúgy is terveztem :)
A feladatom az lenne, hogy foglalj össze valamit. Nem muszáj évben mérni, lehet az egy kiránduláson belül, vagy egy hónap, bármilyen idõintervallum, és témamegkötés sincs. Pl. Krisssz összefoglalhatja az összes-sok unokáit is :), Kisnyul a szép gyöngyös dolgait. Designerek a készleteik elõkéjét, mittudomén, szóval amit csak akartok. A kikötés annyi, legyen az oldalon valami dudli! (és Anna egyvonalas kacskaringói nem számítanak ide! :))), szóval valami jól látható és érezhetõen dudli dudli :))) (doodle)
Sok lesz? :)))) Nem muszáj dupla oldalt készíteni.

(az enyém oldal template: Iscrap: pagemaker- year-ender, papírok: Harper Finch, és hagytam helyet a tervezett karácsonyi kreatív dolginknak még :))

Feltöltés megosztása

Back
Top