krisssz

Kis utazó

  • Media owner krisssz
  • Feltöltés időpontja
Nekem a régi gépem tudott panorámafotót csinálni, hogy a sok kis fotót összecsatolta, de végülis nem lehet olyan bonyolult PS-ben sem összerakni, már csak egy szép téma kell hozzá!
 
Nálunk a Párom a mestere a panoráma fotóknak. Így az õ fotójával jövök. Jó kis témával jöttél. Klassz lesz, mint a oldalad!
 
hát ez gyönyörû! A panorámafotóval nincs gond, a kisgépem tudja, és krisssz cikke segítségével már más módon is sikerül készítenem:) , de az oldalba illesztés, és körítés , az már igazi feladat nekem :))
 
Na ez nekem nagyon bonyolultnak tûnik.Az oldalad nagyon szuper, kicsit el is vette a kedvemet.Nem hiszem, hogy ez sikerülni fog nekem.De majd megpróbálok felnõni a feladathoz.
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
krisssz
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.043
Hozzászólások száma
10
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Az én feladatom a panorámafotó lenne. Ezt a képet nem én csináltam, hanem a fiam, kézbõl, minden faxni nélkül, majd PS-sel rakta össze. Errõl [url="https://halado.fotokonyv.hu/panoramafotozas/] írtam már egy cikket is.[/url] Ha valaki nagyon nem akarja kipróbálni, akkor egy panorámának kinézõ fotót vágjon meg úgy, hogy arányaiban panoráma legyen:) De nagyon remélem, hogy kipróbáljátok :)

Feltöltés megosztása

Back
Top