golya

Elsõ áldozók

  • Media owner golya
  • Feltöltés időpontja
Szerintem gyönyörû lett! Tetszik az ötleted is a kiemeléssel, és a blendinggel. (a kis képet látva a galériában, meg nem mondtam volna, hogy a Tied :))
 
Nekem is egy kissé szokatlan Tõled ez a stílus, de nagyon-nagyon jó érzéked van hozzá! Gyönyörû fotót hoztál és a fátylas lányok tényleg szépek! :)
 
Nagyon szuper ez a blendinges kiemelés és nagyon jó készleteket választottál hozzá! Szépséges oldal lett.

ui: nem tudtam, eddig miért olyan furcsák a régi fotókon a fiúk feje, de most hogy mondod, tényleg mintha menekültek lennének :)
 
Imádom nézegetni a történetekkel együtt ezeket a gyönyörû régi fotókat és ahogy mondod, retus nélkül:-)) ... és szerintem a nagyon finoman körbeölelted- szép lett!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
873
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Hát, nem túl ötletesen én is egy régi fotóval tudtam jönni, nagyjából 1930-ban készülhetett, a Nagyikám elsõ áldozásakor. Gondosan bejelölte magát a fotón a Nagyim, jó vastagon, golyóstollal, a második sor jobb oldala felé, de az arcát ki is emeltem a blendingelt részen. A fotó katasztrof állapotú, de nem csináltam rajta semmi retust, hisz így emlék, ahogy van. Szegény kisfiúk olyanok rajta, mint valami menekültek, de a csajoknak szép a fátyla és kész :)
Na, mit szóltok, csomó Annát használtam rajta a Saffron Villából, és a Photo Brad pack-bõl, meg Beedeet (Vintage Harmony és Remember when készletekbõl)

Feltöltés megosztása

Back
Top