G

Project365 - 2011.január

  • Media owner giny
  • Feltöltés időpontja
Már elsõ blikkre is fantasztikus, és óriási gratula, hogy végigcsináltad:) Ne rakjuk fel lapozósban a galériába? Úgy könnyebb lenne végiglapozni:) Ha igen, akkor küldd el a képeket 500x500-as méretben:)
 
Giny!! ez hihetetlen! annyira könnyed, hogy komolyan kedvet kaptam, hogy "összedobjak egy ilyen éves beszámolót! Mennyi jó kép, végigböngésztem mindet! Kösziii!
 
Köszi mindenkinek:) Igaziból ez egy terápia is, mióta minden nap fotózok (bár elõtte is állandóan kattogtattam, csak nem ennyire tudatosan), azóta sokkal inkább észreveszem az élet apró örömeit, odafigyelek az apró megörökítendõ pillanatokra, a kis hangulatokra, színekre, fényekre... És ez tök jóóóó:) Minden napra jut egy kis "ünnep". Most ahogy a januári képeket átfutottam, eszembe jutott mindegyiknek a kis története, pedig egy éve készültek. Ja, és már a család is rutinos, szokták mondani, hogy gyere, ezt fotózd le mára, vagy hogy "én legyek a napi fotód, ahogy itt ezt meg azt csinálom". Szívbõl ajánlom mindenkinek, hogy vágjon bele. A 365project.org oldalra fel is lehet töltögetni hasonló havi felbontásban.

Krissz, köszi, küldöm - ha el nem felejtem:))
 

Feltöltés adatai

Album
Member Album by giny
Feltöltő
giny
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
652
Hozzászólások száma
5
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
template: A Year 2011 by Jen Maddocks Designs https://zigzagscrap.com/store/A-Year-2011-by-Jen-Maddocks-Designs.html
All of my Love by Jen Maddocks Designs https://zigzagscrap.com/store/All-of-my-Love-by-Jen-Maddocks-Designs.html
papír: Azul by Studio 68 http://zigzagscrap.com/store/Azul-by-Studio-68.html
wordart: In Review - the Elements by t for me designs http://zigzagscrap.com/store/In-Review-the-Elements-by-t-for-me-designs.html
Font: Centhury Gothic
fotók: Giny

Feltöltés megosztása

Back
Top