G

Project365 - 2011.december

  • Media owner giny
  • Feltöltés időpontja
Imádtam a kinézetét és köszi, hogy engedtél belelátni az életetekbe! Jó kis mozgalmas életet éltek, és külön kitûnt, hogy viszonylag sokszor mozdultok ki kettesben az uraddal. Szép családod van, gratulálok! A fotók pedig épp azért jók, mert hétköznapiak és a legtöbbje spontán(nak tûnik).
 
Köszi! Tényleg hétköznapiak képek és én még csak mozgalmasnak sem mondanám az életünket, ebben inkább az a kihívás, hogy a hétköznapokban észre kell tudni venni a "lefotóznivaló" pillanatokat. :)
 

Feltöltés adatai

Album
Member Album by giny
Feltöltő
giny
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
597
Hozzászólások száma
2
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Ééés végül az utolsó hónap!:) Azt hiszem, a 365 projektet sikeresnek minõsítem. Ugyan néha éjfél elõtt észbekapva a monitort vagy az órát kaptam le, de szinte minden napra jutott fotó. Lehet, hogy némelyik semmitmondó, de amolyan kis naplófélének szántam, és remélhetõleg évek múlva is eszembe jut majd ez-az, ha átnézem. Még tanakodom azon, hogy minden oldal mellé készítek egy csupaképes párját, ahol normálisabb méretben lennének fent a jobban sikerült képek, így pont ki lehetne nyomtattatni egy 24 oldalas könyv formájában:)


template: A Year 2011 by Jen Maddocks Designs https://zigzagscrap.com/store/A-Year-2011-by-Jen-Maddocks-Designs.html
All of my Love by Jen Maddocks Designs https://zigzagscrap.com/store/All-of-my-Love-by-Jen-Maddocks-Designs.html
mintás papír: Christmas Classics by Digi Junkie http://zigzagscrap.com/store/Christmas-Classics-by-Digi-Junkie.html
papír: Azul by Studio 68 http://zigzagscrap.com/store/Azul-by-Studio-68.html
wordart: In Review - the Elements by t for me designs http://zigzagscrap.com/store/In-Review-the-Elements-by-t-for-me-designs.html
Font: Centhury Gothic
fotók: Giny

Feltöltés megosztása

Back
Top