G

Home is...

  • Media owner giny
  • Feltöltés időpontja
Giny, mennyire értem, mit mondassz!!!!
EZ az oldal meg olyan nagyon tetszik nekem az elrendezésének hgyományossága miatt!! Szeretem a keret-cím-kevésdudli összeállítást. :)
 
Köszönöm mindenkinek! :)

Krissz, én sem akartam jönni, de jött egy olyan helyzet, hogy csak rossz és még rosszabb közül kellett dönteni és ez tûnt a kisebb rossznak. Ráadásul én az a fajta városi lény vagyok, aki világ életében sajnálta (lesajnálta?) a vidékieket a sivár, ingerszegény életük miatt. Na most képzeld el... olyan ez itt nekem, mint mikor a hóhért akasztják:)
 

Feltöltés adatai

Album
Member Album by giny
Feltöltő
giny
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
700
Hozzászólások száma
4
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
...where the heart is. Hogy ez mennyire így van! Már megbékéltem a falusi élettel, de még mindig sírhatnékom támad, ha meglátom az Erzsébet-hidat (tévében, képeslapon, neten, bárhol!). Ezt a csodás hidat bámultam huszonsok éven át az ablakunkból, és még további évekig éltem a vonzáskörzetében, bár az akkori ablakunkból már nem látszott:) Most már csak sátoros ünnepekkor megyek Pestre, minek fájdítsam a szívemet? Igaziból ambivalens érzés ez, mert imádom Pestet, a szívem oda húz, de az eszem azt mondja, hogy jobb itt vidéken mindnyájunknak, jobb a közbiztonság, jobb a levegõ, ...õõõ izé, a felsorolás itt nagyjából véget is ér:) A fotót tavaly õsszel készítettem a Szabadság-szobor lábától. Ja igen, ez is jó a falusi életben, hogy amikor "fel"mész Pestre, akkor turistaként nézelõdsz olyan helyeken, amiket pesti lakosként nem feltétlenül néztél meg közelebbrõl, vagy csak nagyon ritkán láttál :D

felhasználtam:
Home full kit by Kokon-Scrap Art http://zigzagscrap.com/store/Home-full-kit.html
fotó: Giny

Feltöltés megosztása

Back
Top