G

A Tiffany lámpám

  • Media owner giny
  • Feltöltés időpontja
csudagyönyörû 1. a lámpa, 2. a fotók, 3. az elrendezés 4. a háttér, 5. a körítés. És nagyon irigykedem, hogy ennyi szöveg van rajta, de most adtál egy ötletet, mit is lehetne írni egy oldalra! :))
 
Azta!! Kicsit irigy:) A lámpáért:) Egyszer már majdnem elmentem egy tanfolyamra, de aztán úgy gondoltam, hogy már így is túl sok mániám van:)
 

Feltöltés adatai

Album
Member Album by giny
Feltöltő
giny
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
614
Hozzászólások száma
2
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
az egyik kedvenc lakberendezési tárgyam a saját kezûleg készített Tiffany lámpám.
Angol-magyar kooprodukció: mivel egy ZigZag kihívásra készült, ezért a címet angolul írtam:)
Szöveg:
"Egyik kedvenc lakberendezési tárgyam a Tiffany lámpám, amit én magam készítettem valamikor 2000 körül (lassan antiknak számít és egy vagyont ér majd:) Régi nagy vágyam volt egy ilyen lámpa, és végül Z. rábeszélésére elmentem egy tanárhoz, aki megtanított Tiffany tárgyakat készíteni. Nem messze a lakásunktól egy antikvitás kirakatában állt egy csodaszép lila lámpa. Minden nap elsétáltam mellette és megálltam megcsodálni. Mondtam a tanárnak, hogy olyat szeretnék, mint az ott a kirakatban, és elmeséltem, hogy hogy néz ki, milyen minta van rajta. Úgy gondolta, hogy nagy falat lesz nekem, de én ragaszkodtam hozzá. Végül megterveztük a mintát és ez lett a vizsgadarabom. Szeretem, hogy minden fényben más színekben pompázik. Most is az asztalomon áll."

felhasználtam:
inDSD Blog Train Memory Keepers by ZigZagScrap designers (holnapig még ingyér' letölthetõ innen elindulva:
http://zigzagscrap.com/fun-place/viewtopic.php?f=3&t=1331)
Fonts: 28 days later, PhontPhreak'S Handwriting, Courier
fotók: Giny

Feltöltés megosztása

Back
Top