golya

Invitálás Monastirba

  • Media owner golya
  • Feltöltés időpontja
Szuper, jó kis album lesz belõle.A fotók nagyon jók.
Köszönöm az oldalamnál leírt észrevételt.Igen, igen , az árnyékolással gondjaim vannak.Nem is a technikával, inkább a stílussal, hogy mikor legyen, mikor ne legyen.Talán majd idõvel kialakul.
 
Gyönyörû fotók, izléssel összerakva! Ha én utazási iroda vezetõ lennék, fõ helyre tenném ki a falra, nagyban kinyomtatva ezt a plakátot! :-))
Tetszik a fotók alá dugdosott levél, és a font választásod ismét tökéletes volt!
Nagyon köszönöm, hogy jöttél Timi és mutattál olyan helyeket ebbõl a csodálatos világból, ahová én valószinû sohasem fogok eljutni. :-)))
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
990
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Nos, megérkeztem a Monastirba invitáló "plakátommal". Úgysem fogjátok kitalálni :), ez a múlt heti párja :) (összerakva is mutatom a köv. feltöltésben) Megy szépen a fotókönyvbe. Ha már Krisssz felhívta a figyelmemet (még épp idõben), hogy dupla oldalakat gyártsak, ha már fotókönyv- Köszi Krisssz! Teljesen igazad van!
Felhasználtam Giny és Beedee Yellow dream készleteibõl, a keret pedig Vicki Stegall 52 inspirations/22week/bonus kicsit torzítva, kiegészítve, ahogy megkívánták a fotók. A fontok továbbra is: Algerian és Parchment.
Evadraga, köszi a játékot!

Feltöltés megosztása

Back
Top