K

A walesi pubban.

  • Media owner Kireva
  • Feltöltés időpontja
Szerintem is szuper lesz, ha ezt a kis árnyékolást megoldod.
Így is érezni a jó hangulatát a helynek. Egyébként a saját oldaladat Te tudod szerkeszteni, kicserélni is, de jobb, ha együtt látjuk.
 
Gyönyörû a nagyfotós megoldáso, és csodaszép lett a blending is! :-)
Én nem sorra venném a Krissz-féle-leckéket, hanem mindig csak azt gyakorolnám, ami éppen akkor kell a kihívás megoldásához. Én is van, hogy többször készítem el ugyanazt az oldalt, te se cseréld le, hanem töltsd fel a második verziót is, ahogy Evus is tette, éppen a héten. :-)
Egyszóval, nagyon szép oldalt hoztál, ó ha nekem is ilyenek lettek volna az elsõim!! :-)) De nem ilyenek voltak! :-DDD
 
Ajaj, valamit nagyon rosszul írtam le, ha ilyen sokáig tartott. Viszont nagyon klassz lett. Az árnyék javítással én is egyetértek.
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Kireva
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.555
Hozzászólások száma
13
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
A második.Lassan haladok Krissz bejegyzéseivel.2009 elején tartok.Gyorstipp- 3d-s keretezés leírásában,azt írta: egyszerû tipp , kezdõknek nagy segítség lehet, pillanatok alatt el lehet készíteni.Nosza gondoltam ez kell nekem.Tavaly Walesben egy kocsmában ültem, finom sört ittam és néztem az ablakon át, ahogy a szemközti domboldal árnyékba borul.Szeretem ezeket a képeket , gondoltam pillanatok alatt lesz belõle valami.Hát több óra alatt lett valami.Háttérpapír Rainbowtól.

Feltöltés megosztása

Back
Top